E-BIKES

Wat is een elektrische fiets of een E-bike?

Een elektrische fiets en een e-bike is eigenlijk hetzelfde, het zijn tweewielers die naast het gewone fietssysteem een extra elektrische ondersteuning bevatten. Dit kan door middel van een midden-, voorwiel of achterwielmotor. De elektrische fiets is populairder dan ooit. Het is een ideale investering voor iedereen die tijdens het fietsen een extra zetje in de rug wenst. Handig wanneer je bijvoorbeeld op de fiets naar het werk wilt, en niet vermoeid wilt arriveren. Of gewoon lekker genieten van buiten zijn op de fiets. Ook het vervoeren van je kinderen zal veel gemakkelijker gaan met de trapondersteuning die de elektrische fietsen bieden.
Met een elektrische fiets (elektrische herenfiets, elektrische damesfiets of elektrische fiets met lage instap kun je nog vaker gebruik maken van de fiets waar je voorheen de auto voor zou gebruiken. Een elektrische fiets is niet alleen gezond, maar ook voordelig! Zo vindt je bij Budget Bike Leiden in de winkel naast premium modellen ook een groot assortiment aan betaalbare elektrische fietsen.

Elektrische fiets kopen

Het aanschaffen van een elektrische fiets, ook wel e-bike genoemd, is niet iets wat je zomaar doet. Over het algemeen is het een wat duurder segment fietsen en dan wil je goed ingelicht worden en zeker van je zaak zijn. Dat is dan ook de reden dat Budget Bike Leiden graag zorg draagt voor een stukje professioneel advies op maat. Advies op maat krijg je via de telefoon, per chat of mail.

Voordelen van een E-Bike


Electrische fiets


BudgetBikeLeiden adviseert


Kom langs bij Budget Bike en laat je adviseren!

Er is dus werkelijk van alles om rekening te houden wanneer je gaat kijken naar elektrische fietsen. De motorpositie, de actieradius, de positie van de accu: allemaal zaken om je goed in te verdiepen wanneer je bezig bent met het zoeken naar elektrische fietsen. Kom je er niet uit of wil je graag wat meer informatie over elektrische fietsen? Dan kunnen onze e-bike experts jou zeker verder helpen! Je kunt op ons op diverse manieren bereiken: wij helpen jou graag op weg in de zoektocht naar uw ideale elektrische fiets!