FIETSEN

Op zoek naar een nieuwe fiets?

Budget Bike Leiden heeft een grote collectie A-merk fietsen. Veel mensen willen graag snel online een fiets in de aanbieding bestellen. Maar heeft u dan wel de juiste fiets voor uw niveau, omgeving, eventuele fietsvakanties en andere fietswensen? En hoe zit het met de garantie? Wij raden u aan om naar de expert van Budget Bike Leiden te gaan voor een fiets die past bij uw wensen. Zo weet u zeker dat de fiets van goede kwaliteit is en de de vakman de garantie op de juiste manier afhandelt. In de twee showrooms van Budget Bike Leiden aan de Haven 14 en Hogewoerd 71 in Leiden is een zeer divers assortiment van fietsmerken, zodat er altijd een fiets is die bij u past. Niet alle fietsen zijn direct verkrijgbaar maar als u even een uurtje heeft dan zorgen wij er voor dat de fiets er staat. Kijk in onze showrooms om direct te zien welke fietsen bij Budget Bike Leiden verkrijgbaar zijn of kom gezellig even langs en laat u adviseren!
  • Budget Bike Leiden Popal
  • Budget Bike Leiden Kalkhoff my bike
  • Budget Bike Leiden Kreidler fietsen
  • Budget Bike Leiden Aldo Fietsen
  • Budget Bike Leiden Bsp
  • Budget Bike Leiden Vogue Fietsen

Groot aanbod nieuwe Fietsen

Sport(recreatie)fietsen

Wie een fiets wilt kopen is bij BudgetBike Leiden aan het juiste adres. Wij hebben sportieve fietsen van diverse merken, en we hebben de keuze uit zowel recreatieve, sportieve, competitieve en cross country mountainbikes voor verschillende disciplines. Je koopt je sportfiets dus op basis van je discipline. Het is ook belangrijk om je keuze te baseren op afstand en frequentie.

Voor ritjes tot 1 uur, op relatief eenvoudig terrein, zonder al te veel obstakels volstaat een mountainbike met een 80 mm. voorvork, voor voldoende comfort en veiligheid. Daarnaast adviseren wij banden met noppen, voor meer grip en versnellingen (vooral handig op heuvelachtig terrein). Voor mountainbike tochten tot 3 uur heb je een fiets nodig met schijfremmen en een voorvork variërend van 80 mm. tot 100 mm. Voor de intensieve mountainbiker adviseren wij een mtb met aluminium of carbon frame omdat een licht gewicht de wendbaarheid positief beïnvloed. Een lucht aangedreven vering zorgt voor een betere demping en beter stuurwerk.

Naast Mountainbikes kan je bij ons ook terecht voor alle andere fietsen zoals Hybride fietsen, Cross over fietsen, Trekking fietsen en Racefietsen.

Stadsfietsen

Lekker op je stadfiets toeren is zowel economisch als milieu vriendelijk en erg comfortabel (mits je de juiste fiets hebt). Kies daarom geen oude stadsfiets uit, je moet er namelijk elke dag op een plezierige manier mee kunnen fietsen. De keuze voor een stadsfiets wordt vaak gebaseerd op de afstand die je er mee gaat afleggen. Daarnaast is het belangrijk om een inschatting te maken hoe vaak je de fiets zult gaan gebruiken en te beseffen op welke ondergrond je zult fietsen (asfalt, klinkers, zandpaden etc.). Voor korte afstanden tot 5 km zou je zelfs een vouwfiets kunnen overwegen, deze is namelijk eenvoudig op te bergen en mee te nemen.

Voor middellange afstanden tot 10 km. adviseren wij een klassieke stadsfiets die comfortabel en eenvoudig te gebruiken is. Een aluminium frame zal je de juiste stevigheid bieden voor fietstochten door de stand en het materiaal is vrij licht. Doordat je vaak rechtop een stadsfiets zit, heb je een goed overzicht, iets wat de veiligheid ten goede komt. Stadsfietsen kunnen eenvoudig worden voorzien van handige fietsaccessoires zoals fietsmanden waardoor, dus boodschappen doe je vanaf nu op de fiets. Let ten alle tijden op je veiligheid en wij adviseren altijd een helm te dragen op de fiets. Ook fietslichten en reflecterende kleding zijn een ware must. Ook voor een elektrische fiets kun je bij ons terecht!

Kinderfietsen

Een kinderfiets moet balans, veiligheid en comfort bieden. De keuze voor een kinderfiets is afhankelijk van leeftijd, lengte en het beoogde gebruik van de fiets. De leeftijd van je kind is belangrijk omdat kinderen pas vanaf een jaar of 3 kunnen beginnen met fietsen in de vorm van loopfietsen. Kinderen tot 5 jaar zullen vaak zijwieltjes gebruiken om alvast te worden klaargestoomd voor het echt werk.

De fiets moet altijd bij de lengte van je kind passen, vooral als het kind net begint met fietsen. Het juiste formaat fiets zal het leren makkelijker maken wat automatisch meer plezier betekent. Je zult bij Budgetbike Leiden verschillende fietsen vinden die eenvoudig in de hoogte versteld kunnen worden. Zowel het zadel en het stuur kunnen worden aangepast en op deze manier kan je kind lang genieten van een fiets.

Als kinderen het fietsen onder de knie hebben kunnen ze een bepaalde discipline kiezen. Een mountainbike, bmx of stadsfiets zijn uitermate geschikt om je kind kennis te laten maken met de verschillende takken van de fietssport.

Elektrische fietsen

Fietsen worden vaak intensief gebruikt en sommige onderdelen zijn dan ook onderhevig aan slijtage. Om de maximale levensduur van de fiets te waarborgen, zullen sommige onderdelen na verloop van tijd opnieuw afgesteld of zelfs in het geheel vervangen moeten worden. Bij BudgetBike Leiden vind je alle fietsonderdelen die je nodig hebt voor dit onderhoud. Ook kun je ervoor kiezen een fiets te upgraden of simpelweg nog beter af te stellen qua afmetingen met specialistische onderdelen zoals stuurpennen en zadels. Om er zeker van te zijn dat de onderdelen op jouw fiets passen, doe je er bij twijfel verstandig aan contact op te nemen met onze klantenservice!Aanbieding November 2018

Grunberg Libelle e-bike met een krachtige middenmotor, perfect voor dagelijks gebruik en langer afstanden. Van € 2199,- nu maar € 1499,-

 

Grunberg Egoing HM e-bike met een krachtige middenmotor, ideaal voor trekking en touring. Van € 1399,- nu maar € 949,-