FLEX FIETSEN

Voor maar € 6,50 p/m zorgenloos fietsen- Gratis Reparaties
- 30 Minuten Service
- Je eigen fiets voor maar € 89,-

Budget Bike biedt je nu een tweede hands fiets aan voor maar €89! Daarnaast kan je vrijblijvend voor maar €6,50 per maand een garantieabonnement aanschaffen op al je reparaties inclusief een diefstaldekking. - Voor €6,50 p/m zijn al je reparaties gedekt. (maandelijks opzegbaar)
- Inclusief een diefstaldekking.
- Is er iets stuk? Binnen 30 minuten krijg je een werkende fiets.
- 2 filialen in Leiden waar je terecht kan.
- Afhaallocatie voor Flex deelnemers: Haven 14, 2312 MH Leiden.


Meest Gestelde Vragen

Hoe kan ik deelnemen aan de Flexfiets actie?

Je kan een Flexfiets naar keuze aanschaffen bij Budget Bike aan de Haven 14. De Flexfietsen zijn standaard voor €65,-. De fiets is dan helemaal van jou. Wil je extra opties zoals versnellingen dan kan dat ook. Deze zijn v.a. €65,- beschikbaar. Na het uitkiezen van je eigen fiets kan je vrijblijvend terplekke je garantieplan aansluiten. De eerste maand is het gratis daarna kost het maar €6,50 per maand. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.

Waar kan ik mijn Flexfiets ophalen/gratis repareren?

Bij de opgegeven locaties van Budget Bike Leiden hieronder kan je een fiets aanschaffen en gelijk mee doen aan het garantieplan. De reparatieadressen zijn ook hieronder opgegeven. Wij zijn de hele week open. Onze openingstijden staan onder in dit pagina.

Flexfiets ophalen en repareren:
Haven 14
2312MH Leiden
071-7501830

Flexfiets alleen repareren:
Hogewoerd 71
2311HG Leiden
071-8080148
Wat neem ik mee voor inschrijving?

Je hebt een ID-bewijs nodig, een bankpas en jezelf.
Wat doe ik als mijn Flexfiets stuk gaat?

Kom langs bij een van onze filialen in Leiden. Wij fixen je fiets binnen 30 minuten of je krijgt een tijdelijke fiets mee tot dat je eigen fiets is gemaakt. Alles is helemaal gratis.

Wat gebeurt er als mijn fiets gestolen wordt?

Als je een ander fiets wil kom dan langs bij de ophaallocatie, lever je sleutels in en betaal de eigenrisico. Je kan dan direct een nieuwe Flexfiets uitzoeken. Wil je alleen opzeggen dan is de eigenrisico niet verplicht.

Wat is de minimale contractduur?

Flexfietsen is flexibel en dus maandelijks opzegbaar. De opzegtermijn is één maand.

Welke betaalopties zijn er?

Bij het aanschaffen van een Flexfiets kun je pinnen of contant betalen. Daarna wordt je abonnement maandelijks op de 26e afgeschreven.

Hoe kan ik opzeggen?

Heel simpel. Stuur een email naar flexfiets@budgetbikeleiden.nl waarin je aangeeft dat je wil opzeggen. Geef aan per welke datum je wilt opzeggen. Houd rekening met één maand opzegtermijn.

Wat voor fiets kan ik verwachten?

Wij hebben altijd een ruim en kleurrijk aanbod van fietsen om uit te kiezen. Omafietsen, damesfietsen, herenfietsen, met of zonder handremmen en versnellingen. De Fietsen zijn robuust en in een prima staat. Ze zijn uitgerust met alle benodigdheden zoals bel, verlichting en een slot. Er zijn fietsen van alle soorten en voor alle maten. Met het garantieplan erbij is zorgeloos fietsen geen luxe meer maar een gewoonte!

Staat je vraag er niet bij?

Neem dan gerust contact op met ons via het formulier hieronder of bel een van onze specialisten. Haven 14 Leiden Tel: 071-7501830 of Hogewoerd 71 Leiden Tel: 071-8080148.