ZAKELIJK

Fietsen voor bedrijven

Fietsen wordt steeds populairder voor bedrijven. Naast dat het beter is voor het milieu is fietsen natuurlijk ook een stuk gezonder. Op de fiets naar je werk biedt zoveel voordelen, denk aan gezondheid, milieu, kostenbesparend, in de stad ben je vaak sneller en je fiets kan ook een visitekaartje zijn voor jou bedrijf. Naast dat wij hele partijen fietsen kunnen leveren zijn we juist gespecialiseerd in fietsen op maat, wij begrijpen dat er niet een universele maat is voor iedereen maar juist allemaal verschillende maten en wensen die moeten aansluiten aan uw werknemers of uw bedrijf.

Naast dat wij fietsen kunnen leveren voor uw bedrijf kunnen we ook de fietsen personaliseren. Dan maak je automatisch reclame als de fietsen ergens staan. Denk aan uw logo, gegevens van uw bedrijf tot aan leuke pakkende slogans. Maak het zo gek en innoverend als je wilt en maak uw bedrijf zichtbaar, in de stad, park, fietsenstallingen waar dagelijks honderden soms duizenden mensen passeren.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Zijn er nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze experts en die kunnen u alles vertellen over fietsen voor zakelijk gebruik en over de opties en mogelijkheden van het personaliseren van fietsen (E-bikes, bakfiets enz.)

Leasen/abonneren

Door te leasen kunnen wij mobiliteit koppelen aan zowel vrijheid als zekerheid. In samenwerking met onze partner Friesland lease is BudgetBike Leiden één van de eerste met zo’n flexibel bedrijfsleaseplan.

Ondersteuning voor WKR/Fietsplan

Er zijn verschillende opties die ingezet kunnen worden om het belastingtechnisch aantrekkelijk te maken. We adviseren je graag over deze mogelijkheden. Ook kunnen we je ondersteunen bij de voorlichting voor je medewerkers.

Test afspraak

Wij merken dat mensen vaak pas echt overtuigd raken na het testen van een E-bike (elektrische fiets). Daarom ben je welkom op een test afspraak waarbij wij zorgen dat er een specialist aanwezig is voor jou zodat hij meteen al je vragen kan beantwoorden en eventueel alles kan uitleggen over het gebruik van een E-bike.

Offerte op maat

We bieden producten aan die aansluiten op jouw bedrijf en behoeftes. Dit doen we voor bedrijven met 1 maar ook 5000 werknemers. Waarbij de prijs lager wordt wanneer je meer bij ons bestelt, de bulk korting die we krijgen berekenen wij ook weer door naar u en dat is natuurlijk een win win situatie voor iedereen.

Service en onderhoud

BudgetBike Leiden heeft twee locaties in Leiden waar je altijd terecht kan voor service en onderhoud. Naast onze servicepunt is er ook een mogelijkheid om uw fiets op te halen zodat u niet op en neer hoeft met een probleem. Want ook na aankoop bieden we graag de beste service en zekerheid!